Telefonie

Altijd bereikbaar met een hoge mate van flexibiliteit

De verschillende ZSP+ mobiele – en vaste telefonie abonnementen bieden u flexibiliteit om uw abonnementen goed te laten aansluiten op uw bedrijfsvoering. Zo is er altijd een geschikt abonnement voor elk segment; van kleine tot grote organisaties. De abonnementen onderscheiden zich van de huidige abonnementen door veel flexibiliteit te bieden. Alles is mogelijk.

Mobiele abonnementen

Sinds 2005 biedt ZSP+ diensten op maat op het gebied van mobiele telefonie voor de zakelijke markt. Naast de dienstverlening en een uitstekend bereik zijn onze kosten inzichtelijk en concurrerend. Voor ons een vanzelfsprekendheid.

ZorgServicePunt+ biedt aantrekkelijke bel -en internetabonnementen aan. Deze abonnementen worden aangeboden naar wens; hierbij moet u denken aan een abonnement in combinatie met hardware (mobiel toestel of tablet), een leuke vergoeding in de vorm van een geldbedrag of lage maandelijkse kosten.

Image description

ZSP+ Abonnementen

De ZSP+ abonnementen (KPN Netwerk) onderscheiden zich van de huidige abonnementen door veel flexibiliteit te bieden op spraak– en databundels en het delen van tegoeden.

U kunt kiezen voor abonnementen voor een vaste periode waarbij, indien gewenst, ook een toestel wordt aangeboden. Daarnaast is het ook mogelijk een contract af te sluiten waarbij géén looptijden en géén opzegtermijnen aan de mobiele aansluitingen verbonden zijn. Bij ZSP+ ligt de focus op het aangaan van een langdurige samenwerking. Ook daarom willen wij de beste diensten aanbieden en daarmee onze klanten binden!

De ZSP+ abonnementen worden aangeboden met uiterst scherpe prijzen in combinatie met maatwerk. Het aantal belminuten en MB’s worden exact afgestemd op uw organisatie. In overleg is alles mogelijk. Zo kunt u gebruik maken van diverse voordelige abonnementen zoals u dit wenst.

Dagelijks brengen wij het aanbod van telefonie- en dataverkeer duidelijk in beeld. Dat geldt zowel voor het aanbod van diensten als voor de tarieven. U als betrokkene wilt toch graag een heldere en overzichtelijke dienstverlening en de daarbij behorende duidelijke facturen.

Naast onze eigen ZSP abonnementen bieden wij ook alle type abonnementsvormen aan van diverse providers, zoals; KPN, HI, Telfort, T-Mobile en Vodafone. Hierbij gelden de voorwaarden van de providers zelf.

Image description

Mobiel Internet

Mobiel internetten betekent de mogelijkheid hebben om overal en altijd online zijn. Dat kan via een laptop, tablet, PDA of uw mobiele telefoon. Om comfortabel mobiel te kunnen internetten, is de bereikbaarheid (dekking) en de snelheid van het netwerk belangrijk. ZorgServicePunt+ biedt u de beste kwaliteit. En maakt toepassingen als mobiel televisie kijken en videotelefonie mogelijk.

Beheer abonnementen

ZorgServicePunt+ biedt aanvullende diensten die het belgedrag binnen uw onderneming duidelijk in kaart brengen. Zo bent u in staat de telefoonkosten inzichtelijk en beheersbaar te maken. U hebt inzicht in alle belangrijke administratieve gegevens, een overzicht in het totaal en op nummerniveau van het aantal verbruikte minuten en MB’s per maand. Op deze wijze kan er regelmatig, een bij uw organisatie passend, actueel abonnementsadvies gegeven worden.

Voorraadbeheer

ZorgServicePunt+ biedt aanvullende diensten om uw hardware te beheren zoals voorraadbeheer, uitgifte van mobiele toestellen, reparatieservice, een eerste lijns servicedesk en hardware support in geval van verlies of diefstal.